| Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
| 4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
| COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
|
Zdrowie i aktywność w kobiecym wydaniu |
| Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 10-06-25, 09:44 Zdrowie i aktywność w kobiecym wydaniu
|
|
|
| Siemanko, chciałbym Wam podrzucić stronę, na którą w ostatnim czasie trafiła moja partnerka. https://fitkobieta.pl/ to blog, na którym można odnaleźć dużo ciekawych materiałów związanych z dbaniem o zdrowie i formę, głównie z kobiecego punktu widzenia. Są różne teksty o diecie, ruchu, trochę o motywacji i ogólnie o prowadzeniu zdrowszego trybu życia. Nie jest to takie "na siłę fit", tylko raczej normalne podejście – bez przesady, ale z rozsądkiem. Na pewno odnajdziecie tam praktyczne wskazówki, a nie tylko ogólne stwierdzenia. Jak ktoś też interesuje się takimi tematami, to zachęcam do odwiedzenia tej witryny. |
|
|
|
|
 |
alexaa

|
Wysłany: 27-08-25, 16:09
|
|
|
| Coraz więcej słyszę o diecie ketogenicznej i znalazłam ciekawą opcję cateringową: https://fitkalorie.pl/dieta-keto/. To takie pudełkowe rozwiązanie, gdzie wszystko już jest przeliczone — idealne, gdy brakuje czasu na planowanie. Ale ciekawi mnie, jak idzie przejście na keto po tygodniu takiej diety — ktoś testował? |
|
|
|
|
 |
matys20

|
Wysłany: 20-09-25, 15:13
|
|
|
| Zastanawiam się ostatnio nad tym, czym jest indoor cycling i czy takie zajęcia mogą być dobrym uzupełnieniem klasycznych treningów cardio. Widzę, że sporo osób chwali je za intensywność i możliwość spalania dużej liczby kalorii w krótkim czasie. Ważne jest też to, że można je dostosować do własnego poziomu kondycji. Czy ktoś z Was uczęszcza na spinning i może podzielić się, jak szybko widać efekty? |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|