Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Społeczność fanów motoryzacji
Autor Wiadomość
Minare

Wysłany: 10-06-25, 09:43   Społeczność fanów motoryzacji

Jeśli motoryzacja to Twoja pasja i interesujesz się praktycznymi poradami, warto zajrzeć na witrynę https://klubzafira.pl/ . Odnajdziesz na niej działy poświęcone technicznym wskazówkom – od prostych napraw po analizę usterek, podpowiedzi dotyczące tuningu odpowiednie do sposobu prowadzenia i propozycje dla tych, którzy chcą lepiej rozumieć swój samochód. Co wyróżnia Klub Zafira? To, że za te publikacje odpowiedzialni są zawodowi mechanicy oraz entuzjaści tuningu, którzy testowali i przerabiali pojazdy. Rozpoczęli jako grupa fanów jednej marki, a dziś to pełna społeczność dzieląca się wiedzą, testami, a także spostrzeżeniami wynikającymi z pracy przy samochodach.
Postaw piwo autorowi tego posta

alexaa

Wysłany: 29-08-25, 11:55   

A ja właśnie przeczytałam o https://bidcar.pl/ i myślę - czemu wcześniej tego nie było?! Koniec z jeżdżeniem po całej Warszawie, żeby pooglądać jakieś wraki. Wszystko online, z opisami i zdjęciami. Dla mnie to ideał, bo nie mam czasu na weekendowe wypady na bazary samochodowe. Rozważam kupno drugiego auta dla męża. Tylko czy on zaakceptuje kupno "przez internet"? Mężczyźni chyba lubią pomacać silnik przed zakupem
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu