| Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
| 4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
| COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
|
O komputerach, bezpieczeństwie i nie tylko |
| Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 15-04-25, 19:24 O komputerach, bezpieczeństwie i nie tylko
|
|
|
| W trakcie poszukiwania informacji na pewien temat przypadkowo natknąłem się na stronę https://netbiel.pl/ – i muszę stwierdzić, że to było naprawdę miłe zaskoczenie. Strona koncentruje się przede wszystkim na tematach powiązanych z internetem, technologią i bezpieczeństwem w sieci. Całość napisana w prosty oraz przyswajalny sposób, bez zbędnego gadania. Widać, że redaktorzy tej witryny wiedzą o czym piszą. Jeśli ciekawi Cię taka tematyka, bądź po prostu chcesz poczytać coś o nowościach technologicznych, to naprawdę warto tam zajrzeć. Może też znajdziesz coś dla siebie. Rekomenduję bez wahania. |
|
|
|
|
 |
alexaa

|
Wysłany: 22-11-25, 23:06
|
|
|
| Przeglądając różne firmy zajmujące się IT, natknęłam się na stronę Dragonfly i ofertę obsługa it wrocław. Nie chcę nic promować, po prostu zastanawiam się, jak wygląda współpraca w praktyce i jakie rozwiązania faktycznie pomagają w codziennym funkcjonowaniu firm. |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|