Maventis

|
Wysłany: Wczoraj 13:50 Płaszcze damskie do sukienek i codziennych ubrań
|
|
|
| Sukienka z dobrze dobranym płaszczem zawsze wygląda dla mnie bardzo fajnie, ale znalezienie okrycia, które pasuje również do zwykłych spodni czy jeansów, okazuje się trochę trudniejsze, niż myślałam. Właśnie rozglądam się za czymś uniwersalnym na chłodniejsze dni i nie mogę zdecydować, czy lepszy będzie dłuższy, klasyczny fason, czy może krótszy model, który będzie wygodniejszy na co dzień. Oglądając różne płaszcze, pomyślałam, że warto kliknąć i przejrzeć dostępne propozycje, zwłaszcza jeśli ktoś też próbuje znaleźć coś pasującego do różnych stylizacji. Najbardziej kuszą mnie spokojne kolory, bo chyba łatwiej później dobrać do nich szalik, buty czy torebkę, ale z drugiej strony bardziej wyrazisty płaszcz potrafi zrobić cały strój. Nie znam się na tym jakoś szczególnie, więc jestem ciekawa Waszych doświadczeń. Jaka długość sprawdza się najlepiej przy częstym noszeniu? I czy wybierając płaszcz, zwracacie większą uwagę na fason i wygląd, czy przede wszystkim na materiał oraz to, czy rzeczywiście będzie w nim ciepło? |
|
|