|
Meble |
| Autor |
Wiadomość |
alexaa

|
Wysłany: 29-08-25, 12:59 Meble
|
|
|
Heja....
Myślę o zmianie wystroju salonu na bardziej klasyczny i elegancki ... Rozważam skórzaną kanapę, bo podobno dodaje charakteru wnętrzu. Przeglądałam opcje i trafiłam na kanapy skórzane Warszawa - widziałam różne style i kolory. Zastanawiam się czy skóra pasuje do nowoczesnego mieszkania. Słyszałam, że jest praktyczna i trwała. Jakie są wasze doświadczenia ze skórzanymi meblami? Czy warto zainwestować w naturalne materiały? |
|
|
|
|
 |
rott

|
Wysłany: 24-05-26, 18:15
|
|
|
| gdzie takie meble kupię? |
|
|
|
|
 |
berna

|
Wysłany: 25-05-26, 13:56
|
|
|
| W zasadzie wszędzie kupisz a nowoczesne meble często mają ukryte łączenia i nietypowe rozwiązania konstrukcyjne. To dobrze wygląda, ale wymaga precyzji przy montażu. Ekipa z tej firmy https://montiermebli.pl/ pomaga dopilnować, żeby wszystko było równo i stabilnie. |
|
|
|
|
 |
dżejla

|
Wysłany: 30-06-26, 09:52
|
|
|
| Razem z mężem kończymy urządzać nasz mały kącik telewizyjny i pomyśleliśmy o kupieniu czegoś super wygodnego do siedzenia. Wpadły mi w oko propozycje od firmy Delux Deco, a konkretnie ich fotele kinowe. Wizualnie prezentują się świetnie, ale ciekawi mnie, czy są warte swojej ceny i czy plecy nie bolą po paru godzinach siedzenia? Jeśli ktoś ma je u siebie, dajcie znać, jakie macie wrażenia. |
|
|
|
|
 |
|
|