Czy można pozycjonować stronę za darmo? |
Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 17-04-25, 15:23 Czy można pozycjonować stronę za darmo?
|
|
|
Witam wszystkich. Znalazłem ostatnio na interesujący artykuł na pewnym blogu, gdzie autor przedstawia swoje doświadczenia z pozycjonowaniem witryny bez wkładu finansowego. Zdecydował się przetestować, czy pozycjonowanie za darmo jest rzeczywiście skuteczne i co można uzyskać, korzystając tylko z darmowych narzędzi a także własnej wiedzy. Efekty okazały się całkowicie zaskakujące – po paru tygodniach generował zyski rzędu 1-2 tys. zł na miesiąc. Czy ktoś z Was próbował podobnego podejścia? Jakie macie doświadczenia z darmowym pozycjonowaniem? Czy realnie można osiągnąć satysfakcjonujące wyniki bez inwestycji finansowych, czy to raczej wyjątek, a może jednak sensowna opcja dla początkujących? |
|
|
|
|
 |
matys20

|
Wysłany: 29-04-25, 20:26
|
|
|
Widziałam coś takiego jak kartoniarka automatyczna i zaczynam myśleć, że to by mi się sprawdziło przy pakowaniu serii produktów kosmetycznych. Do tej pory składaliśmy wszystko ręcznie, ale zajmuje to za dużo czasu. Czy ktoś korzysta z takich rozwiązań w małej firmie? Interesuje mnie, czy są proste w obsłudze i nie wymagają dużego wdrożenia. Może ktoś z Was podpowie coś praktycznego. |
|
|
|
|
 |
|